con stilo hardhout buitenkeuken meubel van PIZZAJOLLY pizzaovens

PIZZAJOLLY pizzaoven in de tuin. Echt Italiaans, houtgestookt en mobiel

Ja dat wil ik ook!

Echt Italiaans, houtgestookt en mobiel. Uw eigen pizzaoven. Leuk voor bijvoorbeeld het bakken van uw versgemaakte Italiaanse steenovenpizza's. Heerlijk knapperig vloer-brood. Kip met geroosterde groente. Gedroogde tomaatjes en lasagna. Maar natuurlijk ook voor een Italiaanse barbecue!

 

Ja leuk, ik wil ook een echte PIZZAJOLLY© pizzaoven in mijn tuin!

De Italiaanse pizzaovens van PIZZAJOLLY komt u inmiddels in heel wat Nederlandse tuinen tegen. Van Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Limburg tot in Zeeland en Zeeuws Vlaanderen. En nog heel wat meer plaatsen.

 

Wij zijn er eigenlijk best trots op, dat ons enthousiasme voor de PIZZAJOLLY pizzaovens, al vanaf de eerste introductie in 2005, voor veel klanten de "beste aankoop" is gebleken. Ook de eerste gebruikers, die hun oven inmiddels ruim 7 jaar in gebruik hebben, zijn nog steeds enthousiast. En gebruiken de ovens wekelijks.

 

De PIZZAJOLLY ovens zijn zeer geschikt gebleken voor gebruik in het Nederlandse klimaat. En dat niet alleen in tuinen in Utrecht, Breda, Eindhoven, Haarlem, Alkmaar of Blaricum Maar ook in plaatsen zoals o.a: Goes, Ouddorp, Breskens, en het noord-hollandse Scheveningen allemaal op loop-afstand van de zee.

Meer weten? vraag een folder of kom op een van de demodagen!

 

 Pizzaoven in de tuin! Leuk maar dan wel een echte PIZZAJOLLY pizzaoven graag!

 

 

©2022  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN