#nogevengeduld dan lekker naar buiten met uw PIZZAJOLLY pizzaoven voor thuis in de tuin!

#nogevengeduld het #voorjaar komt! Bestel nu alvast uw pizzaoven!

#nogevengeduld PIZZAJOLLY

#nogevengeduld het voorjaar komt er echt aan. Gelukkig kunt u uw PIZZAJOLLY pizzaoven ook nu al gebruiken om de kou te verdrijven.  U heeft nog geen pizzaoven! Wilt u straks bij de eerste mooie voorjaarsdagen al genieten van uw eigen houtoven in de tuin? Bestel dan nu alvast uw PIZZAJOLLY oven en buitenkeuken. Wij zijn er klaar voor! Vraag de folder over houtgestookte pizzaoven in de tuin of kom op een demodag. Bijvoorbeeld op 24 maart .a.s of 2e Paasdag!

 

Zin in het voorjaar? Wij ook!

Was u al helemaal klaar met de winter? Wij bij PIZZAJOLLY ook. Na de eerste mooie voorjaarsdagen gelukkig weer lekker naar buiten. Even genieten van de zon en dat heerlijke terrasweer. Gezellig zelf pizza maken en samen met vrienden en familie uw echt Italiaanse pizza's afbakken in de hete houtoven. 

#nogevengeduld! Bestel nu vast uw pizzaoven!

Nog even geduld dan maar. Voorbereiden op het voorjaar, dat nu niet lang op zich zal laten wachten, kan natuurlijk al wel. Wij vertellen u op een van de komende demodagen graag waarom al zo veel pizzaliefhebbers de keuze voor een echte Italiaanse PIZZAJOLLY houtoven hebben gemaakt.

Nog niet eerder zelf pizza gemaakt? Maar het lijkt u wel helemaal te gek om ook aan de lag te gaan? Kijk dan even rond op de PIZZAJOLLY website voor leuke gerechten, voorbeelden en filmpjes over zelf pizza maken en koken in de houtoven. Ook op facebook is de PIZZAJOLLY fanpagina de moeite waard om te bezoeken. Lekker actueel met mooie foto's, tips en leuke reakties.

 

Maakt u strak ook zelf Italiaanse pizza's zoals op deze foto van PIZZAJOLLY? Buon appetito!

 

PIZZAJOLLY pizzaoven voor thuis Made in Italy

 

Uw eigen echt Italiaanse pizzahoutoven in de tuin? PIZZAJOLLY© Made in Italy 2 Jaar Garantie op uw aankoop! www.pizzajolly.nl

©2022  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN