ovendeur met venster voor de houtgestookte pizzaoven van PIZZAJOLLY

Nieuw! Ovendeur met venster.

Nieuw! Ovendeur met venster voor uw pizzaoven.

Opendeur bij PIZZAJOLLY

Nieuw! Deur met venster voor bij uw PIZZAJOLLY pizzaoven. Leuk nieuws van PIZZAJOLLY, voortaan kunt u ook met de ovendeur dicht zien wat er in uw pizzaoven bakt! Uw houtgestookte pizzaoven wordt zo nog leuker. De unieke sportello (deurtje) is nu als accessoire voor de PIZZAJOLLY houtovens beschikbaar. Exclusief verkrijgbaar bij de pizzaovens van PIZZAJOLLY. 

 

 

 

Deur met venster voor bij uw PIZZAJOLLY pizzaoven

 

Ovendeur met glas venster bestellen! Vraag ons om info!

Bij PIZZAJOLLY besteld u trouwens ook andere pizza-gereedschappen die veel door professionele pizzabakkers worden gebruikt!
Bijvoorbeeld: groot pizzames (rvs), speciale platte pizza-saus lepel(rvs), pizzascheppen(rvs), Olijf Olie schenk-kannetje, voor het maken van de originele Pizza Napoletana! De PIZZAJOLLY barbecue-set voor een heerlijke barbecue.
Maar ook, een rvs scheppenbeugel voor het schoon en veilig ophangen of neerzetten (naast de oven) van uw pizzascheppen!

 


IK HEB AL JAREN EEN PIZZAJOLLY PIZZAOVEN?

Ik heb al een aantal jaar een pizzaoven van PIZZAJOLLY en ben een enthousiaste gebruiker! Kan ik dan ook nog een deurtje met glas - venster bestellen? Ja dat kan zeker. De deurtjes zijn ook geschikt voor de eerste modellen PIZZZAJOLLY pizzaovens. 

U kunt bij ons trouwens ook vervangende onderdelen bestellen voor uw pizzaoven! Vloerstenen, schoorsteen , deurtje, thermometer en in extreme gevallen zelfs een hele nieuwe voorzijde! Vraag even naar de mogelijkheden voor uw oven. Vaak hebben we de onderdelen op voorraad.

- Ja, ik wil een deurtje bestellen! Stuur mij meer info.  (in uw mail wel graag uw naam, plaats en aankoop-datum vermelden).

 

ovendeur met raam voor de pizzaoven van PIZZAJOLLY

 

 

 

©2022  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN