pizzahoutoven in de tuin? Echt Italiaans van PIZZAJOLLY

pizzahoutoven in de tuin? Echt Italiaans van PIZZAJOLLY

#herfstvakantie demodagen bij PIZZAJOLLY #zelf pizza maken #leuk met een echte pizzahoutoven voor thuis!

leuk voor de herfstvakatie!

Het is weer Herfst! Ons idee voor de herftsvakantie?

Het weer is er al naar. De herfst is nu echt begonnen. De kans dat het een "Autuno Caldo" wordt is nog steeds aanwezig. Deze week zijn ook de vakanties begonnen. Al snel komt dan de vraag, wat te doen in de Herfstvakantie? 
Ons idee, ga aan de slag met uw eigen houtgestookte pizzaoven! Wilt u in de herfstvakantie samen met uw kinderen of vrienden al genieten van uw eigen pizzaoven? Dat kan. 

Kom dan zondag 14 oktober a.s. of zondag 14 oktober op de demodag zelf ervaren hoe leuk een PIZZAJOLLY houtoven is! Wij laten dan zien hoe de oven werkt, hoe de pizza's gemaakt worden en natuurlijk proeft u het resultaat.

Ja, leuk ik kom graag op de demodag >aanmelden!

PIZZAJOLLY is gevestigd op de Utrechtseheuvelrug. Uw bezoek aan ons kunt u tevens cmbineren met een leuke wandeling door de prachtige bossen!

Iedereen geniet van zelfgemaakte pizza!

Kinderen doe je er een groot plezier mee. Maar ook uw vrienden of familie vinden het zeker erg leuk. Zelf echte Italiaanse pizza maken. Wat is er leuker dan lekker deeg kneden, zelf je pizzasaus maken en dan straks een heerlijke pizza uit de oven te toveren.

Natuurlijk lukt dat pas echt goed met een oven die lekker heet wordt. De PIZZAJOLLY houtovens worden dat met gemak, u stookt in een half uurtje tot ruim 400 graden. Dan, bij zo'n 350 graden bakt u de zelfgemaakte pizza in minder dan een minuut lekker smakelijk en krokant af.

Natuurlijk kunt u ook andere gerechten in de houtoven bereiden. Erg leuk is het om uw eigen verse brood te bakken of eens groot stuk vlees te roosteren. En mocht het buiten wat fris worden, staat u lekker warm bij de oven.

 

Ik wil deze herfst aan de slag met een PIZZAJOLLY pizzaoven!

U wilt als snel aan de slag met uw eigen pizzaoven? Dat kan wij hebben voldoende ovens voor u op voorraad staan. Informeer even naar de mogelijkheden en bestel nog vandaag uw pizzahoutoven!

Graag tot ziens in Maarsbergen. Bel 0031- 0343 575 898 of mail naar PIZZAJOLLY!

Vraag een folder en Bestel uw PIZZAJOLLY pizzaoven

 

 

©2022  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN