VIP demodagen 2013 bij PIZZAJOLLY Kom ook!

VIP demodagen 2013 bij PIZZAJOLLY Kom ook!

Demodagen 2013 PIZZAJOLLY kom ook! Nu aanmelden.

Aanmelden demodag bij PIZZAJOLLY

VIP demodagen 2013 bij PIZZAJOLLY Komt u ook!

Het voorjaar is in aantocht. Plannen voor de tuin aan het maken? De PIZZAJOLLY pizzaoven is een echte aanwinst voor uw huis. De houtgestookte Italiaanse ovens kunnen het hele jaar door worden gebruikt. Van-af het prille voorjaar, tijdens uw vakantie in eigen land, die mooie nazomer en zelfs midden in de winter bij strenge vorst en sneeuw! Gewoon erg leuk dus.

 

Tuinplannen, feest of vakantie in Nederland?

Op de demodagen die wij in 2013 speciaal voor u organiseren kunt u de echte Italiaanse steenovens van PIZZAJOLLY in werking zien. Tevens vertellen wij u dan graag waarom onze klanten zo enthousiast zijn over de leukste pizzaoven voor thuis! Wat mag u van onze ovens verwachten, garantie en levensduur, hoe te gebruiken, hoe maak je een super lekkere Italiaanse pizza! Kortom een antwoord op al uw vragen en leuke tips die wij graag met u delen.

 

Pizzarecepten - Koken in de PIZZAJOLLY oven!

In de tussentijd kunt u hier op de PIZZAJOLLY website leuke pizzarecepten en gebruikers tips lezen. Of bekijk de leuke filmpjes over de pizzaoven. En natuurlijk laten gebruikers ons ook via Facebook weten dat ze veel plezier hebben van hun eigen PIZZAJOLLY pizzahoutoven. Wij vertellen u graag meer!

 

>>> Demodagen 2013 bij PIZZAJOLLY">AANMELDEN >>> DEMODAGEN 2013 [en ontvange tevens onze nieuwsbrief]

 

 

 

 

 

©2022  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN