houtgestookte pizzaoven in de tuin PIZZAJOLLY

DEMO PIZZAJOLLY PIZZAOVENS

HOUTGESTOOKTE PIZZAOVEN IN DE TUIN?

Ook dit jaar zijn er weer regelmatig pizzaoven demodagen bij PIZZAJOLLY. U kunt dan zelf zien waarom een houtgestookte PIZZAJOLLY pizzaoven in de tuin zo leuk is. Hoe het werkt, hoe het smaakt en wat u er nog meer in kunt bakken en koken. Wij laten u graag op een persoonlijke wijze kennismaken met de leukste pizzaoven van Nederland. In onze showtuin in Maarsbergen tonen wij u graag de ovens, de mogelijkheden, en de duurzame PIZZAJOLLY buitenkeukens.

 

 

Pizza é Vino © VIP Demodagen PIZZAJOLLY houtgestookte pizzaoven

 

 

Dit jaar een houtgestookte pizzaoven in de tuin?

 

- Moederdag zondag 11 mei a.s  NU AANMELDEN >>

   van 13.00 uur tot 16.00 uur

 

 

 -  Zondag 25 mei  NU AANMELDEN

 -  Vaderdag zondag 15 juni NU AANMELDEN

 -  PIZZA SATURDAY zaterdag 28 juni  NU AANMELDEN

 

U komt liever op een ander moment kijken? 

 

Ik wil nu al komen kijken en meteen mijn pizzaoven en buitenkeuken bestellen! Dat kan ook, maak nu een kijk-afspraak of bel PIZZAJOLLY 0343 575 898. Op afspraak bent u vrijwel dagelijks welkom. Graag tot ziens in Maarsbergen.

 


TUINPLEZIER MET EEN HOUTGESTOOKTE PIZZAOVEN! JA, LEUK!

Met een echte PIZZAJOLLY pizzaoven haalt u niet alleen de leukste pizzaoven in huis. U kiest met een echte PIZZAJOLLY namelijk ook voor jaren van tuinplezier. Onze ovens zijn het hele jaar door klaar voor gebruik.
De houtgestookte ovens en duurzaam gebouwde buitenkeukens kunnen gewoon buiten blijven staan, zijn lekker snel heet en zijn niet bang voor regen, sneeuw of wind.

Bovendien is het bakken in een echte houtoven altijd erg gezellig! En zeker niet moeilijk. Wij laten het u graag zien en proeven op een van de demodagen!
Al snel met uw eigen houtgestookte oven aan de slag? Dat kan, vraag ons een folder over de pizzaovens en buitenkeukens. Of kom naar een van de gezellige demodagen.

 

NU AANMELDEN VOOR EEN DEMODAG BIJ PIZZAJOLLY

©2022  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN