Olijfolie kannetje voor de pizza

De leukste cadeau's voor de pizza(thuis)bakker!

PIZZA-TOOLS van PIZZAJOLLY PIZZAOVENS

U bent op zoek naar een leuk cadeau voor de thuisbakker. PIZZAJOLLY heeft alles voor het professioneel maken van de echte pizza. De thuis-pizzabakker zal er blij mee zijn!
Bestel deze handige PIZZA-TOOLS makkelijk per mail bij PIZZAJOLLY ! Vraag een prijslijst!

 

 

 

 

De leukste cadeau's voor de pizza(thuis)bakker!

 

Wij hebben voor de thuis(pizza)bakker enkele leuke cadeaus op een rijtje gezet. Stuk voor stuk professionele PIZZA-TOOLS. De beste kwaliteit, op en top Italiaans en erg handig als je de lekkerste pizza maakt!

 

  1. Pizza saus lepel. pizza-tools sauslepel pizzajollyDeze rvs lepel heeft een platte onderkant en maakt het verdelen van de pizza-saus op de pizza lekker makkelijk.

  2. Olijfolie kannetje pizzajollyOlijf-olie kannetje. Dit gebruikt de Italiaanse pizzabakker om net voor het bakken olijf-olie op de pizza te sprenkelen.

  3. Een kanjer van een pizza-mes. Met dit lekker grote pizzames is het snijden van pizza in mooie pizzapunten makkelijk. Het mes is van RVS kan in de vaatwasser en blijft ook na veel pizza's nog steeds snijden.pizza-mes pizza-snijder pizzajolly
  4. Niet meer met de handen in het deeg! De grote deeg-steker is erg handog om zonder plakken uw pizzadeeg in stukken te verdelen. Maar ook om de lekker los-gerezen deeegbollen los te maken.Deegsteker pizzajolly
  5. Hoe krijg ik mijn pizza in de oven? Hoe haal ik mijn pizza weer uit de oven?
    De oplossing, onze pizza-scheppen set. De RVS pizzascheppen van PIZZAJOLLY zijn degelijk en makkelijk in gebruik. De grote schep gebruikt u om de pizza van de werktafel op te scheppen, de kleinere gebruikt u in de houtoven om de pizza te verplaatsen en na het bakken uit te nemen. pizzascheppen set van PIZZAJOLLY  6. Pizzascheppen-wandhouder Deze exclusief voor PIZZAJOLLY gemaakte RVS houder kunt u aan de muur bevestigen, buiten bij uw pizzaoven maar ook binnen. Handig voor het opbergen van de pizzascheppen, pizzasaus-lepel en meer.wandhouder pizzascheppen -pizzajolly


    BESTELLEN >>>>:


Bestellen: rechtsreeks bij PIZZAJOLLY via de mail

 

Meer weten over de PIZZA-TOOLS van PIZZAJOLLY of zoekt u een pizza-tool welke wij nog niet op de site hebben staan? Stuur ons even een mail.
U kunt de items ook bij PIZZAJOLLY ophalen (na afspraak).

 

 

©2022  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN