PIZZAJOLLY al tien jaar de leukste pizzaoven in Nederland

PIZZAOVEN Nieuw in 2005! Nog steeds helemaal Top in 2022!

PIZZAJOLLY® al meer dan 15 Jaar de leukste pizzaoven in Nederland!

In 2005 was de houtgestookte PIZZAJOLLY® pizzaoven nog onbekend bij het grote publiek. Nu vele jaren verder is dat wel anders. Er zijn in Nederland, Belgie en Duitsland veel tevreden pizzajolly-pizzabakkers. Zij gebruiken met veel plezier de pizzaoven van PIZZAJOLLY®. En wat zo leuk is, de allereerste pizzaovens zijn na ruim 15 jaar nog steeds in gebruik! Echt Top!

Nog helemaal Top in 2022!

Ook nu, in 2022, na 15 jaar gebruik en altijd buiten in weer en wind te hebben gestaan zijn onze eerste houtgestookte PIZZAJOLLY® pizzaovens nog helemaal top!

  - Hier op de foto onze allereerste PIZZAJOLLY® pizzaoven -  

PIZZAJOLLY® De eerste pizzaoven in Nederland in 2005!

We weten het nog goed, de allereerste. Wat was dat spannend. Het was in de zomer van 2005. Eindelijk kwam een lang gekoesterde wens uit. Een echte houtgestookte pizzaoven in de tuin!

En het is niet bij die eerste gebleven. Als enthousiaste pizzabakker lieten we al snel heel Nederland kennis maken met de geweldige pizza's die in de PIZZAJOLLY® pizzaoven gebakken worden.
Toen volgde al snel meer liefhebbers voor onze geweldige PIZZAJOLLY pizzaoven.
In het begin kwam dan nog vaak de vraag: "kan deze oven buiten blijven staan?" Of de vraag: "hoe lang gaat een PIZZAJOLLY® oven eigenlijk mee?"

 

Duurzaam, makkelijk in gebruik en erg leuk!

Onze overtuiging was toen al, dat de PIZZAJOLLY® pizzaovens kwalitatief zo goed zijn dat ze vele jaren mee zouden gaan. Nu, ruim 15 jaar verder is dat met zekerheid te zeggen. De PIZZAJOLLY® pizzaoven op de foto is onze eerste pizzaoven. Nog steeds is deze PIZZAJOLLY® pizzaoven in gebruik en nog steeds staat deze pizzaoven altijd buiten. En in die tien jaar bakten we zelf al meer dan 6000 pizza's in onze PIZZAJOLLY® oven!! Meer over de PIZZAJOLLY pizzaovens....

 

Voor jarenlang pizza-plezier thuis!

Niet alleen de PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn zeer duurzaam. Ook de buitenkeuken meubels die PIZZAJOLLY® vaak bij de pizzaoven verkoopt zijn zeer degelijk en gaan ook jaren mee. Handgebouwd van goede materialen en stevig uitgevoerd. Een aankoop waar klanten van PIZZAJOLLY® echt jaren plezier aan beleven! Geweldig toch? Maar LET OP! Er zijn helaas goedkope namaak versies van de originele PIZZAJOLLY® pizzaovens te koop. Die kwaliteit is niet te vergelijken en heeft helemaal niets met PIZZAJOLLY® te maken. Wij leveren een echt kwaliteit product gebouwd in Italië. Hiermee heeft u jaren pizza-plezier.

- deze oven staat vanaf 2006 bij een klant en is nog steeds in gebruik -

pizzaoven al 13 jaar bij klant in Zeist in gebruik!


Meer weten? Kom naar een pizzaoven-demodag of vraag  de PIZZAJOLLY pizzaoven - folder en bestel uw eigen houtgestookte pizzaoven voor in de tuin!

 

BEL 0343 575 898 VOOR INFO en BESTELLEN!!

©2022  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN